• Bloomington Graduation School
    Daily Schedules
  • Normal Daily Schedule (M-F) 

    1st Period 8:15-9:15 
      5 minute passing
    2nd Period 9:20-10:20
      5 minute passing
    Tutorial 10:25-10:45
      5 minute passing
    A Lunch/Lair 10:50-11:20
      5 minute passing
    Lair/B Lunch 11:25-11:55
      5 minute passing
    4th Period 12:00-1:00
      5 minute passing
    5th Period 1:05-2:05
      5 minute passing
    Tutorial 2:10-2:30

     

  • 2-Hour Delay Schedule 

    1st Period 10:15-10:45
      5 minute passing
    A Lunch/Lair 10:50-11:20
      5 minute passing
    Lair/B Lunch 11:25-11:55
      5 minute passing
    2nd Period 12:00-12:30
      5 minute passing
    4th Period 12:35-1:05
      5 minute passing
    5th Period 1:10-1:40
      5 minute passing
    Tutorial 1:45-2:30
  • Convocation Schedule

    1st Period 8:15-9:05
      5 minute passing
    2nd Period 9:10-10:00
      5 minute passing
    Tutorial 10:05-10:45
      5 minute passing
    A Lunch/Lair 10:50-11:20
      5 minute passing
    Lair/B Lunch 11:25-11:55
      5 minute passing
    4th Period 12:00-12:50
      5 minute passing
    5th Period 12:55-1:45
      5 minute passing
    Convocation 1:50-2:30